Besparing
Kleine aanpassingen leveren kleine besparingen. Grote aanpassingen kunnen grote besparingen opleveren.

Metaalbewerking

Draaien, frezen, lassen, verspanen van metaal of revisie van gebruikte onderdelen; Mechanisatie Service Veluwe is in alle aspecten van metaalbewerking thuis.

Staal en RVS

Voor metaalbewerking van staal en RVS gebruiken wij conventionele maar ook CNC gestuurde machines.
Het CNC draaien of frezen gebeurt met een vier-assige freesbank. Van tekening draaien is op deze manier ook mogelijk. Heel nauwkeurig en precies zoals u wenst.

Draaien en frezen: conventioneel

Conventionele draai- of freesbanken in de metaalbewerking zijn banken die nog geheel met de hand bediend moeten worden. Er is een voeding aanwezig waarmee de assen automatisch aan- of uitgezet kunnen worden, maar de afstanden die afgelegd moeten worden, worden door de metaalbewerker bepaald met behulp van het aan- of uitzetten van de voedingsknop. Bij een freesbank, in tegenstelling tot een draaibank, draait het gereedschap in plaats van het werkstuk. De conventionele banken voor de verspaningstechnieken draaien of frezen worden wat minder gebruikt omdat daarvoor in de plaats veel CNC banken zijn gekomen. Deze CNC banken zijn computergestuurd.
 

Draaien en frezen: CNC gestuurd

De term CNC staat voor Computer Numerical Control. Met deze computergestuurde draai- of freesmachine zijn zeer complexe werkstukken te realiseren. Wij hebben diverse machines tot onze beschikking.

Contact

U kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen.
Mechanisatie Service Veluwe
CSE Webdesign